За Нас

Студио Lex Print стартира своя първи рекламен проект през 2012 и оттогава се определя като фирма, водена от професионализъм, креативност и отдаденост.
Предлагаме професионални услуги в сферата на рекламата, печат на търговски и корпоративни материали, външно и вътрешно брандиране, сувенирна реклама и цялостно изграждане на корпоративна идентичност. 

Ще реализираме всеки ваш рекламен проект - от визитка и флаер до брандиране на вашия офис или автомобил. Влагаме ентусиазъм, прилежност и лично отношение във всеки един проект, независимо от размера му. Слагаме качеството в изработката и удовлетвореността на клиента на първо място. Нашият дългогодишен опит в работата с клиенти и рекламни агенции ни е показал успешни производствени практики, така че да предоставяме продукти с най-добро качество. 

 Ние сме малък, но сплотен екип. Работим бързо, ефикасно и в срок. Не се притесняваме да работим и до по-късно, ако имате спешен проект. Работим на разумни цени, съобразени с българския пазар. Предоставяме специални решения, спрямо вашия бюджет. С радост ще ви обясним как може да изградим концепцията ви с бюджета, с който разполагате.

Печат на малък формат

Предлагаме печат на рекламни хартиени материали от всякакъв вид: визитки, флаери, брошури, дипляни, папки, тефтери, етикети, постери и покани. Използваме високотехнологични професионални машини за печат, които изработват реалистични цветове - такива, каквито сте ги поръчали.  

Виж повече

Широкоформатен печат

Имаме на разположение машини за широкоформатен печат до 160см, с който можем да изработим външа и вътрешна реклама като брандиране на витрини, офиси, рекламни табели, автомобилим надписи и други по ваш избор. Можем да обсъдим заедно всички възможности.

Виж повече

Графичен дизайн

Предлагаме помощ в изграждането на дизайна на вашия рекламен проект. Ако имате нужда от изчистване на някои грешки, правилно позициониране на обекти, така че да изглеждат красиво, ние сме насреща. Предлагаме и да направим дизайн на вашите визитки, флаери, банери и други рекламни материали. Изпратете ни имейл с всички запитвания. 

Изпрати запитване

Творчески проекти

Предлагаме творчески концепции, които можем да разработим специално за вас. Покани за събития, картички и други креативни материали на хартиен носител. Ще се погрижим да създадем уникална визия само за вас и вашия специален повод. 

Изпрати запитване

Сувенирна реклама/ декорации

Търсите персонализиран подарък за близък човек? Можем да ви направим тениска, чаша, шапка и още други аксесоари с избран от вас дизайн. Печатаме календари с избрани снимки от вас. Имаме и готови модерни дизайни.

Виж повече

Репродукции на картини

От скоро навлязохме и в сферата на изкуството. При нас може да откриете репродукции на картини, професионално отпечатани на канаваца с възможност за ръчен релеф. Перфектни за подарък или за акцент у дома. 

Виж повече

Нашият начин на работа

Ние работим по желание на клиента и се съобразяваме изцяло с неговите изисквания.

  • След като получим вашата онлайн поръчка или заявка по имейл, лично ще се свържем с вас, за да потвърдим, че ще работим заедно. 
  • В процеса на работа поддържаме близък контакт, за да бъдем гъвкави и да можем да реагираме бързо, ако се наложи промяна.
Виж често задавани въпроси

Във Варна сме.

Разполагаме със собствена база със съвременни и професионални машини за дигитален и широкоформатен печат, сублимация, професионално изрязване и ламиниране на рекламни продукти. Може да ни посетите, за да обсъдим идеите ви.

Виж ни на картата

Стани наш клиент

Направи запитване