Печат на визитни картички 

Ние предлагаме печат на визитни картички. Използваме модерна технология от ново поколение - дигитален печат. 

Цветност
Тираж на визитките
Ламинат
Дизайн
Прикачи файл за печат
Изберете файлили го поставете тук.
  • max 39MB
  • jpg
  • jpeg
  • png
  • svg
  • pdf
1152 лв
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 192 лв.
Изпрати запитване

Визитни картички (Визитки)


Как изработваме визитките?


Ние печатаме визитни картички спрямо вашите изисквания. Нашите визитки са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме визитките прилежно с нашите професионални машини. За печата на визитките използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от три етапа: подготовка за печат, печат и изрязване.


Подготовка за печат:


Преди да бъдат отпечатани на хартия, има процес на подготовка, който се нарича предпечат. Той представлява правилното наместване на всички елементи от съдържанието на визитката, оразмеряване и настройка на цветовете. Всичко това се извършва на специален софтуер. Тази стъпка е от основно значение, тъй като ако се пропусне, целият образ може да се разтегне и цветовете да не съответстват на реалността.


Предимаства на дигиталния печат:


Дигиталният печат е бърз и дава възможност за реализиране на проекти за кратко време (от днес за утре). Той е предпочитан при изработката на по-малки тиражи. Изключително качествен метод за печат и все по - разпространен в следствие на развитието на дигиталните технологии. Ние използваме най-добрата марка дигитални принтери - Xerox.


Изрязване:


Използваме качествени машини за рязане. Ножовете са изключително остри и не позволяват на визитките да се огънат или намачкат при рязане. В този процес се включва и човешкият фактор. Самият процес се извършва ръчно, за да се избегнат неприятни ситуации като некоректно изрязани визитки с бели краища или липсващи букви.


Защо имате нужда от визитки?


Виж нашия блог на тази тема


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки. Като за начало, може да изберете цветността на вашите визитки, тоест дали да бъдат оцветени само от едната страна или от двете. Едностранни са тези визитки, на които цялата информация е разположена от едната страна, а другата е с бял фон.


Може да изберете какъв да бъде тиражът, като ние сме подбрали най-често поръчваните тиражи. Имате избора дали да бъде вашата визитка ламинирана или не.


Последната опция е свързана с дизайна на самата визитка. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за вашите визитки спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на визитката и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури.


Пример:Мария Петрова, фирма: MNails, искам да бъде на бял фон, с черни букви и ръка с цветен маникюр.


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.Свързани продукти