Постер 480 x 690 мм. Рекламните постери предоставят на компаниите постоянна ангажираност, ако са поставени на правилните места.

Изпрати запитване

Постер 480 x 690 мм


За какво служат постерите?


Постерите са атрактивни рекламни материали, които обикновено се поставят на публични места, където повече хора ще ги видят. Те имат 24/7 видимост. За разлика от флаерите, които, за да са най-ефективни, е нужден човек, който да ги раздаде, постерите се закачат някъде и са видими постоянно. Ето защо те предоставят на компаниите постоянна ангажираност, ако са поставени на правилните места. Постерите могат да служат и за съобщаване на някаква информация или като декорация у дома.


Печат на постери


Нашите постери са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме постерите прилежно с нашите професионални машини. За печата на постерите използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от три етапа: подготовка за печат, печат и изрязване.


Подготовка за печат:


Преди да бъдат отпечатани на хартия, има процес на подготовка, който се нарича предпечат. Той представлява правилното наместване на всички елементи от съдържанието, оразмеряване и настройка на цветовете. Всичко това се извършва на специален софтуер. Тази стъпка е от основно значение, тъй като ако се пропусне, целият образ може да се разтегне и цветовете да не съответстват на реалността.


Предимаства на дигиталния печат:


Дигиталният печат е бърз и дава възможност за реализиране на проекти за кратко време (от днес за утре). Той е предпочитан при изработката на по-малки тиражи. Изключително качествен метод за печат и все по - разпространен в следствие на развитието на дигиталните технологии. Ние използваме най-добрата марка дигитални принтери - Xerox.


Изрязване:


Процесът на изрязване на постери е обикновено ръчен, тъй като те се поръчват в по-малки тиражи. В някои случаи използваме и нашата професионална машина за рязане. И в двата случая се стремим към прецизно рязане, без оставяне на бели краища.


Дизайн


Както всички печатни рекламни материали, постерите също трябва да са с изпипан дизайн. Тъй като са големи, постерите трябва да са с много добро качество, за да изглеждат добре. Зле подбрани снимки с малки размери, които често са разтегнати, за да изпълнят някакво пространство, се забелязват лесно на такъв тип реклама. Колкото по-голям е един рекламен материал, толкова по-лесно се виждат грешките.


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки. Постерите могат да бъдат едностранни.


Може да поръчате колкото бройки искате.


Последната опция е свързана с дизайна на самия постер. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за вашия постер спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на постера и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури. Може да ни прикачите файл с текста, който искате да присъства.


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.


Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.