Персонализиран бизнес пад с корица А6 с лого на компанията.

Изпрати запитване

Пад с корица А6


За какво се използват падовете?


Падовете са един от най-успешните начини да държите името на вашата компания пред настоящи и потенциални клиенти за по-дълъг период от време. Идеята на падовете е да бъдат използвани от клиентите, за да си записват някакви бележки ежедневно, и същевременно, дори и несъзнателно, да поглеждат към логото. Това несъзнателно ангажиране с логото и компанията често се запечатва в ума на клиента и има положителен ефект върху компанията. Падовете обикновено се раздават като безплатен аксесоар, но за разлика от повечето рекламни материали, те имат двойна функция - да бъдат от полза на клиента и търговеца, като всъщност ползата за клиента винаги се отразява на компанията.


Печат на персонализирани бизнес нотпадове


При падовете има първоначални разходи и може да забележите, че с увеличаването на бройките, цената за една бройка намалява. Това важи при печата като цяло, но най-вече в офсетовия печат, чрез който се печатат нотпадовете.


Ако смятате, че нямате нужда от много падове за момента, пак може да поръчате повече бройки, за да ви излязат по-евтино. Те са издръжливи и лесни за съхранение.


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки.

Изберете колко страници искате да бъде вашият пад. Предлагаме опция и за цветността, тоест може да изберете колко цвята искате да присъстват на пада. Колкото повече цветове се включват, толкова по-скъпи стават. Може да изберете какъв да бъде тиражът, като ние сме подбрали най-често поръчваните тиражи.


Последната опция е свързана с дизайна на корицата. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за корицата на вашите нотпадове спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на корицата и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури. Може да прикачите информацията и като документ. 


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.


Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.