Флаер/листовка с размер А5. Разпространен размер флаери, които предлагат баланс между текстово съдържание и снимков материал. Флаерите се предлагат двустранни.

Печатна медия
Цветност
Вид медия
Тираж
Прикачи файл за печат
Изберете файлили го поставете тук.
  • max 39MB
  • jpg
  • jpeg
  • png
  • svg
  • pdf
3480 лв
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 580 лв.
Изпрати запитване

Флаер А5


Печат на флаери/ листовки


Като един от най-популярните видове печатна реклама, флаерът се използва от различни бизнеси като начин да рекламират своите пордукти и услуги директно на потенциалните си клиенти. Другото название на флаера е листовка.


Нашите флаери са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме флаерите прилежно с нашите професионални машини. За печата на флаерите използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от три етапа: подготовка за печат, печат и изрязване.


Флаер формат А5 е доста разпространен като размер. Нито малък, нито прекалено голям, флаер А5 страхотно комбинира текстово и снимково съдържание и позволява да създадете баланс между двете.


Подготовка за печат:


Преди да бъдат отпечатани на хартия, има процес на подготовка, който се нарича предпечат. Той представлява правилното наместване на всички елементи от съдържанието, оразмеряване и настройка на цветовете. Всичко това се извършва на специален софтуер. Тази стъпка е от основно значение, тъй като ако се пропусне, целият образ може да се разтегне и цветовете да не съответстват на реалността.


Предимаства на дигиталния печат:


Дигиталният печат е бърз и дава възможност за реализиране на проекти за кратко време (от днес за утре). Той е предпочитан при изработката на по-малки тиражи. Изключително качествен метод за печат и все по - разпространен в следствие на развитието на дигиталните технологии. Ние използваме най-добрата марка дигитални принтери - Xerox.


Изрязване:


Използваме качествени машини за рязане. Ножовете са изключително остри и не позволяват на флаерите да се огънат или намачкат при рязане. В този процес се включва и човешкият фактор. Самият процес се извършва ръчно, за да се избегнат неприятни ситуации като некоректно изрязани флаери с бели краища или липсващи елементи.За какво се използват флаерите?


Обикновено, флаерите/листовките се раздават, когато искате да запознаете потенциални клиенти с вашата дейност, продукт или нещо ново, което предлагате. Флаерите могат да се раздават както на места с голям човекопоток, така и на специфични места, където се намира вашата таргет група или с други думи, където ще откриете хора, които отговарят на критериите ви за потенциален клиент. Бизнес флаерите са ефективен начин да достигнете до хората като им разкриете малко повече за това, с което се занимавате.


Флаерите могат да бъдат няколко вида според предназначението им.


Вижте нашия блог на тема: Видове Флаери


Дизайн


Най-важните неща в един флаер са дизайна и качеството на снимките или картинките, които са използвани. За да бъде той привлекателен и да хване окото на клиента, трябва да съдържа точното количество текст и снимки. Цветовете също трябва да са подбрани, така че да не е прекалено шарен или скучен. Правилните пропорции и доброто разположение на текста са ключови в една добра визия за флаер.


Ние можем да ви направим дизайн на флаер на добра цена!По надолу сме обяснили как може да си поръчате дизайн при нас.


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки. Флаерите са само двустранни. Може да изберете дебелината на хартията и дали да е матирана или гланцирана.


Може да изберете какъв да бъде тиражът, като ние сме подбрали най-често поръчваните тиражи.


Последната опция е свързана с дизайна на самия флаер. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за вашия флаер спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на флаера и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури.


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.


Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.Подобни продукти