Рекламни дипляни с размер Q5 - квадратна форма. Информативни рекламни материални за представяне на продукт или услуга.

Печатна медия
Цветност
Вид медия
Тираж
Дизайн
Прикачи файл за печат
Изберете файлили го поставете тук.
  • max 39MB
  • jpg
  • jpeg
  • png
  • svg
  • pdf
3600 лв
Поръчка по телефона
В цената има включен данък на стойност 600 лв.
Изпрати запитване

Дипляни Q5 с една гънка


Какво е дипляна?


Рекламната дипляна е много популярен избор сред печатните материали за рекламни цели. Те са много гъвкави поради това, че могат да се сгъват. От там идва и тяхното название дипляни, тъй като те могат да се надиплят. Те са често използвани при представянето на някакъв продукт или услуга по-подробно, защото дават възможност да се побере повече информация.


Формат Q5 


Дипляните с размер Q5 са малко по-нестандартни поради квадратната си форма, но това е и една от причините защо много бизнеси избират именно този размер. 


Защо дизайнът на дипляната е толкова важен?


Проучвания показват, че преди човек да прочете по-задълбочено един рекламен материал, той го разглежда и го оценява на пръв поглед - открояващи се думи, картини и фигури. Той търси няколко неща, които са важни за него във връзка с функционалността на продукта или услугата, също така преценява качеството и чак тогава започва да чете цялата информация. Начинът, по който е подреден текстът спрямо снимковия материал, отстоянията, размера на шрифтовете и разположението им на хартията, са ключови за създаването на добро първо впечатление.


Печат на дипляни


Ние печатаме дипляни спрямо вашите изисквания. Нашите дипляни са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме и биговаме дипляните прилежно с нашите професионални машини. За печата на дипляните използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от четири етапа: подготовка за печат, печат, изрязване, биговане и сгъване.


Подготовка за печат:


Преди да бъдат отпечатани на хартия, има процес на подготовка, който се нарича предпечат. Той представлява правилното наместване на всички елементи от съдържанието, оразмеряване и настройка на цветовете. Всичко това се извършва на специален софтуер. Тази стъпка е от основно значение, тъй като ако се пропусне, целият образ може да се разтегне и цветовете да не съответстват на реалността.


Предимаства на дигиталния печат:


Дигиталният печат е бърз и дава възможност за реализиране на проекти за кратко време (от днес за утре). Той е предпочитан при изработката на по-малки тиражи. Изключително качествен метод за печат и все по - разпространен в следствие на развитието на дигиталните технологии. Ние използваме най-добрата марка дигитални принтери - Xerox.


Изрязване:


Използваме качествени машини за рязане. Ножовете са изключително остри и не позволяват на дипляните да се огънат или намачкат при рязане. В този процес се включва и човешкият фактор. Самият процес се извършва ръчно, за да се избегнат неприятни ситуации като некоректно изрязани визитки с бели краища или липсващи елементи.


Биговане:


Биговането е процес, при който от прилагането на точков натиск върху хартия с по-голяма плътност се получава жлеб, който спомага за прегъването на плътната хартия без да се пречупва. Биговането е метод, използван при направата на такъв тип рекламни матерални, както и папки, корици на книги или ламинирани печатни продукти.


Сгъване:


След като се биговат, дипляните се сгъват или на машина, или на ръка.


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки.


Може да изберете какъв да бъде тиражът, като ние сме подбрали най-често поръчваните тиражи.


Последната опция е свързана с дизайна на самата дипляна. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за вашите дипляни спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на дипляните и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури. Тъй като в дипляните се съдържа повече информация, може да прикачите файл с текста, който искате да присъства на дипляната.


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.


Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.

Свързани продукти