Корпоративна брошура с шити телчета А4. Рекламни материали с информативен характер. По-задълбочено представяне на пордукти или услуги с техните технически параметри, приложение, полезни съвети и отстъпки.Изпрати запитване

Корпоративна брошура с шити телчета А4


Какво е корпоративна брошура?


Корпоративната брошура представлява малка книжка, която може да бъде с различен брой страници, в зависимост от това за какво ще се изпозлва. Тя има силно изразен информативен характер. Клиентът може да открие подробна информация за продукт или услуга, която да бъде решаваща за неговото решение за покупка.


Този тип рекламни материални са особено подходящи за по-скъпи продукти, които имат много функционалности и за които клиентът има нужда от повече време и знание преди да извърши покупка. Такъв тип продукти са обикновено коли и техника. Друг тип продукти, за които се използват брошури са нови продукти, с които масовият потребител не е запознат. Например, това може да са здравословни продукти от био производител, който иска да обясни как точно са произведени, за да спечели доверието на клиента.


Брошура - Доверие?


Тъй като брошурите съдържат повече качествена информация, те се считат и за по-ценни в дългосрочен план. Ако флаерите са най-ефективни в първите няколко секунди, в които човек ги вижда, то брошурите са рекламни материали, които можеш да вземеш вкъщи и да отделиш време да разгледаш обстойно. Много често хората пазят брошурите си и след покупка, ако те предоставят полезна информация. Главната идея на брошурата е да добави стойност към вашия продукт и да помогне на клиента да вземе решението си по-бързо.


Брошурите са допълнително старание от страна на търговеца, което обаче се отплаща!


Печат на брошури


Ние печатаме брошури спрямо вашите изисквания. Нашите брошури са отпечатани на качествена хартия, с реални и наситени цветове. Не правим компромис с качеството и изработката на финалния продукт. Изрязваме, биговаме и шием телчетата прилежно с нашите професионални машини. За печата на брошурите използваме дигитален печат, който е на базата на ново поколение технология за отпечатване на информация върху хартиен носител. Процесът на изработка се състои от четири етапа: подготовка за печат, печат, изрязване, биговане, сгъване и шиене на телчета.


Подготовка за печат:


Преди да бъдат отпечатани на хартия, има процес на подготовка, който се нарича предпечат. Той представлява правилното наместване на всички елементи от съдържанието, оразмеряване и настройка на цветовете. Всичко това се извършва на специален софтуер. Тази стъпка е от основно значение, тъй като ако се пропусне, целият образ може да се разтегне и цветовете да не съответстват на реалността.


Предимаства на дигиталния печат:


Дигиталният печат е бърз и дава възможност за реализиране на проекти за кратко време (от днес за утре). Той е предпочитан при изработката на по-малки тиражи. Изключително качествен метод за печат и все по - разпространен в следствие на развитието на дигиталните технологии. Ние използваме най-добрата марка дигитални принтери - Xerox.


Изрязване:


Използваме качествени машини за рязане. Ножовете са изключително остри и не позволяват на брошурите да се огънат или намачкат при рязане. В този процес се включва и човешкият фактор. Самият процес се извършва ръчно, за да се избегнат неприятни ситуации като некоректно изрязани брошури с бели краища или липсващи елементи.


Биговане:


Биговането е процес, при който от прилагането на точков натиск върху хартия с по-голяма плътност се получава жлеб, който спомага за прегъването на плътната хартия без да се пречупва. Биговането е метод, използван при направата на такъв тип рекламни матерални, както и папки, корици на книги или ламинирани печатни продукти.


Сгъване:


След като се биговат, брошурите се сгъват или на машина, или на ръка.


Шиене на телчета:


Брошурите съдържат повече страници и за да са устойчиви и здрави, се поставят телчета.


Как да поръчате онлайн през нашата система?


Как работи системата?


Разгледайте всички възможности, които предлагаме в нашата форма за онлайн поръчки.


Може да изберете какъв да бъде тиражът, като ние сме подбрали най-често поръчваните тиражи.


Последната опция е свързана с дизайна на самата брошура. Даваме ви възможност да ни изпратите вашия дизайн като прикачите файл. Ако нямате идея за дизайн, изберете опция да добавите дизайн. Ние ще ви предложим визия за вашите брошури спрямо информацията, която ни предоставите в полето "данни за дизайн". Напишете информацията, която искате да присъства на брошурата и опишете с няколко думи какво излъчване искате да има, цветове и примерни фигури. В брошурите се съдържа доста информация, може да прикачите файл с текста, който искате да присъства на нея.


Искате да изпратите свой дизайн?


Вижте нашите изисквания как да ни изпратите ваш дизайн.


Какво се случва, когато направя поръчка онлайн?


След като добавите продукта в количката, въведете данните си и извършите плащането, ние ще получим уведомление, че имаме поръчка и ще се свържем с вас, за да ви потвърдим. Това е практика за ваше и наше спокойствие, тъй като с вас ще се е свързал реален човек, а ние ще имаме възможността да доуточним всичко около изработката на продуктите.


Не искам да поръчвам онлайн. Предпочитам да звънна!


Добре, няма проблем. Имате опция да ни се обадите. Тъй като ще ви попитаме същите въпроси, които виждате и в онлайн формата, се подгответе с тази информация. Може да ни попитате всичко, което ви интересува.