Имате въпрос?

Вижте най-често задаваните въпроси тук.

Как да поръчам онлайн?

Може да поръчате през нашия сайта, по телефона или на имейл. В зависимост как е удобно за вас, предоставяме три начина на поръчка. При печата на малък формат е много удобно да поръчате през нашата онлайн платформ, тъй като може да въведете всички изисквания в оставените полета за целта. По този начин ще знаете какво точно изискваме като информация преди печат. Ако се интересувате от широкоформатен печат, може да ни се обадите или пишете на имейл, тъй като там има много вариации, които може да обсъдим директно с вас.

Каква е процедурата след като поръчам?

Нашият сайт оперира с лесна система за онлайн поръчки. Сега може да поръчате онлайн разнообразие от продукти за печат като визитки, флаери, брошури и много други. След като направите поръчка, ние ще се заемем с изработването на вашия продукт. Тъй като в зависимост от това дали ще има дизайн, ламиниране и други довършителни работи, времето за изработка варира. Ние започваме да работим, след като получим заплащане за проекта. Тъй като при нас продуктите не са готови и ще бъдат създадени специално за вас, имаме политика на предварително заплащане. След направена поръчка, имаме политика да поддържаме честа комуникация, тъй като при повечето проекти се изисква съвместна работа - одобряване на дизайн, промени и тн. За да сме максимално полезни, искаме да ви предоставим гъвкав начин на общуване и бърза връзка с нас, ако се налага да промените нещо в последния момент.

Как и къде доставяте?

Lexprint студио се намира във Варна, но можем да доставим вашите поръчки нявсякъде в България чрез куриерска агенция. На нашите клиенти от Варна можем да предложим да дойдат на място, за да избегнат прибавената стойност на доставката. 

Колко струва доставката?

Цената на доставката се изчислява в зависимост от размера на пратката и разстоянието. 

Колко време трябва да чакам, за да получа продуктите си?

Нашите продукти се изготвят специално за вас след като сте направили поръчка и сме се свързали с вас, за да я потвърдим. В зависимост от сложността и обема, времето може да варира. Например, ако сте ни предоставили визитки с ваш дизайн, процесът може да отнеме 1-2 дни, но ако сте си поръчали ние да ви направим дизайн, може да отнеме около 3-4 дни. Времето на работа е много относително и специфично за всеки проект. След като се свържем с вас относно изработката на определени продукти, можем да ви кажем със сигурност кога ще ги получите.

Какъв е начинът на плащане?

За сега в нашия сайт предлагаме превод по банкова сметка.