От начало до край: Дизайн на лого и цялостно външно брандиране.

Представяме ви един стар и лоялен клиент, за когото създадохме цялостна корпоративна идентичност и все още продължаваме да изработваме рекламни материали.

Дейност на фирмата.

„ЕС Транс“ разполага с парк за товарни автомобили и строителна техника, които са собственост на фирмата. Те предлагат автомобилни превози от-до морски/речни пристанища на насипни товари, тежки колети, палетизирани товари и други. Компанията предлага стифадорски и талимански операции, укрепване на товари, контейнеризация/деконтейнеризация и предоставя всякакви логистични решения. Фирмата е участвала и при извършването на строително-ремонтни дейности и разрушаване на няколко завода в България. Активите на компанията включват собствени складови помещения в близост до Пристанище Варна - Запад, както и собствена тежкотоварна техника, използвана при товарене/ разтоварване.
Повече за компанията може да прочетете на техния уебсайт: www.uniongroupjsco.com и LinkedIn профил https://www.linkedin.com/company/sigda-trans-ltd/ . 

Проект: Дизайн на лого и външно брандиране.

Процесът на изработка на логото включва взимане под внимание на съвкупност от неща, свързани с фирмата. Тук може да видите колко идеи са обмислени и какви елементи и фигури са използвани още при чертежа на ръка. 
Логото напълно отразява дейността на фирмата. Буквата S е нарисувана така, че да представлява път, който отлично се свързва с услугите, които S-Trans предлага.
В този проект наблягаме на външна реклама, за да отличим S - Trans от други транспортни фирми. Цялостното брандиране на базата създава усещане за единност и допринася за по-лесно разпознаване. Логото на S - Trans присъства на всички ключови места за фирмата. 

Ако и вие се интересувате от цялостна реклама, свържете се с нас.

Изпрати имейл
Ние предлагаме персонализирани решение на всеки от вас и ще се съобразим с вашите изисквания. 
Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.