Фондация Lucky Hunt Project:

Фондация „Лъки Хънт“ бе създадена, за да донесе промяна! Изоставени, наранявани и преследвани бездомни кучета са нарастващ проблем в цяла България. Те са безпомощни при търсене на храна, подслон и любяща грижа като всяко друго живо същество. Ние работим в тази насока и сме уверени, че с хуманно отношение и грижа ще постигнем успех.

Изпълняваме целенасочена програма за ефективна кампания „Кастрирай и върни“ в квартали, пълни с бездомни животни, които страдат и могат да представляват заплаха за хората. Това е устойчиво решение, което ни позволява да образоваме и променим манталитета на обществото и негативността на хората спрямо животните, които сме позволили да увеличават своята популация безконтролно!

Мобилна Клиника Lucky Hunt

Ако все пак ви се струва трудно или нямате време да се занимавате с това, ние сме насреща. При нас може да си поръчате дизайн на всички рекламни материали на много добри цени.

Целта на мобилната клиника?

  • Да имат по-ефективна реализация на големи проекти за стерилизация, които се намират в селата и са далеч от основната им база.
  • Да предложат евтина и висококачествена хирургическа операция.
  • Да бъдат от полза на обществото и животните в още по-голям мащаб.
Ние създадохме цялостното брандиране на мобилната клиника, която всяка година предотвратява минимум хиляда раждания на бездомни животни.

Тук ви представяме цялостния проект за мобилната клиника.

Вижте целия процес ТУК:

Мобилната клиника в действие!

Прочетох и се съгласявам с Условия за ползване.
Прочетох и се съгласявам с Правилата за поверителност.